Ballenbad huren

Wilt u voor het feestje van uw kinderen een ballenbad huren? Het Feestkasteel zorgt ervoor dat uw kinderfeestje eentje wordt om nooit te vergeten. We hebben meer dan 70 springkastelen en attracties. U kan al een attractie huren vanaf €90 euro.

Wilt u een ballenbad huren in de Kempen voor uw spetterend feest?

Het Feestkasteel maakt van elk feestje een heus evenement. U kan bij ons terecht om een ballenbad te huren, maar we hebben ook een ruim assortiment aan springkastelen, attracties en spelletjes. We leveren alles gratis op locatie binnen een straal van 20 kilometer van ons magazijn in Hulshout. Daarnaast stellen we alles zelf op en voorzien we de nodige verlengkabels.

Huur een waterattractie, voor al uw kleine en grote spetters

Heeft u enkele waterratten te gast op uw feestje? Dan is een waterattractie een leuk idee.  Al onze attracties voldoen aan de Belgische veiligheidsvoorschriften en zijn steeds grondig gereinigd. We beschikken zelf over een reinigings- en reparatiedienst. U glijdt zonder zorgen van de schuifaf, wij regelen de rest.

Laat de cowboy in u los en vraag een offerte

We bieden attracties aan voor alle leeftijden. Zo hebben we voor de iets grotere kinderen een aantal rodeo’s in het assortiment. Deze zijn te huren inclusief vier uur bediening. Bent u klaar om een rodeo of ballenbad te huren? Vraag dan snel uw offerte aan.

Ook interessant:

Disco springkasteel | Goedkope springkastelen te huur | Hindernissenparcours springkasteel

Waarom Springking?

 Ruim assortiment
 Eigen reinigingsdienst
 Kosteloos annuleren

Hulp of advies nodig bij de planning van uw feest of event?

Vraag uw offerte aan!Bel ons voor meer informatie!

Springkasteel huren

Attractie huren

Spelletje huren