Partytent

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Voor de verhuur van een partytent gaat u naar Springking. Een partytent huren is kiezen voor een budgetvriendelijke oplossing om een aantal m2 te overdekken, meestal voor kleinere feestjes. Onze partytenten zijn waterdicht en voor 90% winddicht.  Dit wil zeggen dat ze bij hevige wind niet 100% winddicht zijn, omdat de zeilen van een partytent met elastieken worden bevestigd.

Ontdek de goede service die u bij onze verhuur voor een partytent ontvangt

Springking verhuurt partytenten in verschillende afmetingen. Deze partytenten zijn witte tenten met op de grond en ter hoogte van het dak een donkerblauwe boord. De op- en afbouw van deze tenten gebeurt steeds door ons. We komen de tent een of twee dagen voor uw feest opbouwen. Een partytent kan langs alle kanten opengedaan of afgesloten worden.

Wij voorzien de plaatsing en afbraak

Onderstaande prijzen zijn inclusief plaatsing en afbraak op zachte ondergrond waar we pinnen kunnen slaan om de tent te verankeren. Als we gewichten moeten voorzien, doordat de tent op een ondergrond staat waar we geen pinnen kunnen slaan, komt er een meerprijs bij. Deze prijs is voor elke tent, en opstelling van meerdere tenten, verschillend. Laat dit weten bij de reservatie van de partytent bij onze verhuurdienst, zodat we de gewichten kunnen voorzien. 

Waar dient u rekening mee te houden bij de keuze van de tent?

Bij het kiezen van de afmetingen van een partytent bij onze verhuurdienst dient u rekening te houden met een paar dingen:

  • Het type meubilair dat u gaat gebruiken
  • De eventuele plaatsing van verkoeling of verwarming
  • De aanleg van een dansvloer of podium

We kunnen witte verlichting voorzien of kunnen de tent en omgeving uitlichten met showtec spectral M800 IP65 spotten waarbij bijna alle kleuren mogelijk zijn.

Laat uw prijs berekenen

Al de prijzen voor de verhuur van een partytent zijn inclusief levering, plaatsing en btw binnen een straal van 20km rondom ons magazijn te Hulshout. Voor verdere afstanden maken we graag een vrijblijvende offerte. Mail voor de meer informatie over de mogelijkheden naar info@springking.be

 Afmetingen partytent 

 4x6m     4x10m      5x10m      6x12m    
 Oppervlakte

24m

40m 50m 72m

 Gasten staand +/-

25

40 50 75

 Gasten zittend +/-

15 20-25 25-40

40-60

 Huurprijs tent

€ 150 € 195 € 225 € 295

 Witte verlichting

€ 10 € 10 € 10 € 10

 Kleurenspots (per spot) 

€ 25 € 25 € 25 € 25

 Vloer per tent

€ 120 € 160 € 200 € 300

 Gewichten harde ondergrond (150kg)

€ 50 € 50 € 50 €75

Al onze prijzen zijn inclusief levering en plaatsing binnen een straal van 20km rondom ons magazijn te Hulshout en inclusief btw. Voor verdere afstanden maken we graag een vrijblijvende offerte, dus aarzel niet een mailtje te sturen naar info@springking.be. Hou er wel rekening mee dat de plaats van levering goed bereikbaar moet zijn, indien we de materialen verder dan 15m moeten dragen zal hiervoor een meerprijs worden aangerekend rekening houdend met werkuren en de afstand tussen het voertuig waar we mee leveren en de plaats waar de tent moet komen. 

Hulp of advies nodig bij de planning van uw feest of event?

Vraag uw offerte aan!Bel ons voor meer informatie!