Partytent

Een partytent huren is kiezen voor een budgetvriendelijke oplossing om een aantal m2 te overdekken, meestal voor kleinere feestjes. Onze partytenten zijn waterdicht en voor 90% winddicht, dwz, bij hevige wind zijn ze niet 100% winddicht daar de zeilen van een partytent met elastieken worden bevestigd.

Het Feestkasteel – Springking verhuurt partytenten in verschillende afmetingen. Deze partytenten zijn witte tenten met op de grond en ter hoogte van het dak een donkerblauwe boord. De op- en afbouw van deze tenten gebeurd steeds door ons. We komen de tent 1 of 2 dagen voor uw feest opbouwen. 

Een partytent kan langs alle kanten open gedaan worden of afgesloten worden.

Onderstaande prijzen zijn inclusief plaatsing en afbraak op zachte ondergrond waar we pinnen kunnen slaan om de tent te verankeren, als we gewichten moeten voorzien doordat de tent op een ondergrond staat waar we geen pinnen kunnen slaan komt er een meerprijs bij. Deze prijs is voor elke tent en opstelling van meerdere tenten verschillend. Laat dit weten bij uw reservatie van de tent zodat we de gewichten kunnen voorzien. 

Bij het kiezen van de afmetingen van een tent dient u rekening te houden met een paar dingen:

– welk type meubilair u wil gebruiken

– dient er plaats voor koelingen of verwarming voorzien te worden

– moet er een podium of dansvloer in de tent komen

We kunnen witte verlichting voorzien of kunnen de tent en omgeving uitlichten met showtec spectral M800 IP65 spotten waarbij bijna alle kleuren mogelijk zijn.

 

 Afmetingen partytent 

 4x6m    4x10m     5x10m     6x12m    
 Oppervlakte

24m

40m50m72m

 Gasten staand +/-

25

405075

 Gasten zittend +/-

1520-2525-40

40-60

 Huurprijs tent

€ 95€ 145€ 155€ 195

 Witte verlichting

€ 5€ 5€ 5€ 5

 Kleurenspots (per spot) 

€ 25€ 25€ 25€ 25

 Vloer per tent

€ 90€ 120€ 150€ 225

 Gewichten harde ondergrond (150kg)

€ 40€ 40€ 40€ 60

 

Al onze prijzen zijn inclusief levering en plaatsing binnen een straal van 20km rondom ons magazijn te Hulshout en inclusief btw. Voor verdere afstanden maken we graag een vrijblijvende offerte, dus aarzel niet een mailtje te sturen naar info@springking.be. Hou er wel rekening mee dat de plaats van levering goed bereikbaar moet zijn, indien we de materialen verder dan 15m moeten dragen zal hiervoor een meerprijs worden aangerekend rekening houdend met werkuren en de afstand tussen het voertuig waar we mee leveren en de plaats waar de tent moet komen. 

Hulp of advies nodig bij de planning van uw feest of event?

Vraag uw offerte aan!Bel ons voor meer informatie!