Springkasteel

Wilt u een springkasteel huren voor uw evenement? Het Feestkasteel levert sinds 2008 springkastelen over de hele Kempen en ook daarbuiten. We bieden naast springkastelen, tal van andere attracties aan om van uw evenement een knaller te maken. Ontdek snel wat we te bieden hebben!

Huur een springkasteel voor uw volgende evenement

Organiseert u binnenkort een event en wil u ook de harten van de allerkleinsten veroveren? Een springkasteel tovert gegarandeerd een lach op hun gezichten. Bij Het Feestkasteel hebben we een ruim aanbod aan springkastelen. Daarnaast bieden we ook stormbanen voor de hele familie en tal van andere attracties. Wat dacht u van een partij sumoworstelen of een ballenschietkraam?

Wij vinden uw veiligheid belangrijk

Al onze attracties voldoen aan de Belgische veiligheidsvoorschriften. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat u een propere attractie krijgt. We beschikken namelijk zelf over een reinigingsdienst. Daarnaast hebben we ook een reparatiedienst voor professionals.

Gratis levering en installatie in de Kempen

Al onze attracties en andere feestbenodigdheden worden binnen een straal van 20 kilometer van ons magazijn gratis geleverd en geïnstalleerd. Verder als 20 kilometer? Geen nood, we rekenen een kleine meerprijs van €1 per kilometer.

Bestel vandaag uw springkasteel

Wilt u graag een springkasteel huren of een andere attractie? We ontmoeten u graag! Neem snel contact met ons op en bel naar 0498 73 16 85.

 

 

Ook interessant:

Springkasteel kempen | Springkasteel verhuur | Springkasteel voetbal

Waarom Springking?

 Ruim assortiment
 Eigen reinigingsdienst
 Kosteloos annuleren

Hulp of advies nodig bij de planning van uw feest of event?

Vraag uw offerte aan!Bel ons voor meer informatie!

Springkasteel huren

Attractie huren

Spelletje huren