Springking

Al meer dan 15 jaar de specialist in verhuur van leuke springkastelen en unieke attracties.

Home » Springkastelen en attracties
Springkasteel huren
Leuke attractie huren
IPS attractie huren

Toffe spelletjes huren

Water attractie huren

Skydancer huren

Springkasteel huren bij Springking?

Al meer dan 15 jaar is Springking bekend omtrent de verhuur van springkastelen en attracties. Een tuinfeest, verjaardagsfeest of een kinderfeestje? Dan bent u bij Springking aan het goede adres om een springkasteel te huren. Een opendeurdag, sportdag of event waarbij begleiding of toezicht nodig is? Vraag uw offerte op maat. Springking verhuurt verschillende soorten springkastelen en attracties, van groot tot klein, met of zonder schuifaf, sommige zijn overdekt en soms met obstakels in het springkasteel of zelfs interactieve spelletjes en attracties!!!  Voor elke leeftijdsgroep is er zeker een geschikt springkasteel of een toffe attractie.  Met een van de springkastelen of attracties van het uitgebreid aanbod scoor je op elk feestje.

Waar moet ik op letten als ik een attractie of springkasteel wil huren?

Een springkasteel huren of attractie huren kan enkel als er een doorgang tot op de plaats van levering is die goed bereikbaar is met een steekwagentje en een minimumbreedte heeft van +/- 1m afhangend van welk kasteel u bestelt. Bij twijfel, best even vragen bij uw bestelling dan… Bekijk zeker onze nieuwste generatie interactieve attracties en spelletjes! Al de prijzen van springkastelen en attracties vanaf € 90 zijn inclusief levering binnen een straal van 20km rondom ons magazijn te Hulshout en inclusief btw. Voor verdere afstanden maken we graag een vrijblijvende offerte, dus aarzel niet een mailtje te sturen naar info@springking.be.

Springking, de specialist in verhuur van springkastelen en attracties.

Springkastelen die in orde zijn met de wetgeving omtrent de veiligheid van uw kinderen staan hoog in het vaandel bij ons.

Bij slecht weer gratis annuleren tot 12uren voor levering!!!

Doordat we een eigen reiningsdienst hebben worden alle kastelen steeds heel proper afgeleverd bij u.

Zeer ruim assortiment met meer dan 80 springkastelen en attracties.

We zetten het kasteel of de attractie zelf op, voorziende nodige verlengkabels, en komen het weer ophalen zodat u zelf niets hoeft te doen.

Wil u meedere springkastelen huren of attracties huren op 1 locatie? Mail ons vrijblijvend voor een scherpe prijs.

Bij de grotere van de regio. Wij kunnen bijna ALLES leveren voor uw feest, niet enkel een springkasteel, maar ook tenten, vloeren, meubilair daar Springking een onderdeel is van Het Feestkasteel BV.

Hulp of advies nodig bij de planning van uw feest of event?

Vraag uw offerte aan!Bel ons voor meer informatie!