Attractie huren

Een feestje is nog leuker als je ervoor kiest om een attractie te huren bij Het Feestkasteel. Naast een ruim assortiment aan springkastelen, bieden we ook tal van andere attracties, zoals sumopakken, rodeostieren en bungeeruns. Het Feestkasteel heeft alles in huis om van uw feestje een onvergetelijk event te maken.

Bij Het Feestkasteel kan u een attractie huren voor kleine springers en grote speelbeesten

Heeft u binnenkort een bedrijfsfeestje of communiefeest? Bij Het Feestkasteel vindt u tal van springkastelen en andere attracties om te huren. Zo bieden we voor de allerkleinsten springkastelen in allerlei figuren aan en voor de allergrootsten hebben we een mechanische rodeostier. Daarnaast bieden we ook interactieve spelletjes aan, waarin u het in twee teams tegen elkaar opneemt. Dit is een nieuw en uniek concept binnen de verhuurwereld.

Wij dragen zorg voor uw veiligheid

In ons aanbod vindt u meer dan 70 springkastelen en attracties. Al onze attracties voldoen aan de striktste veiligheidsvoorschriften. Daarnaast hebben we ook een eigen reinigingsdienst. Zo weet u zeker dat we alle producten proper bij u afleveren. Bovendien plaatsen we alles bij levering zelf en voorzien we de nodige veiligheidskabels, zodat u hier geen rekening mee hoeft te houden.

Bestel vandaag al uw attracties

Binnen een straal van 20 kilometer van ons magazijn in Hulshout leveren we al het materiaal zonder meerkosten, tenzij anders vermeld. Slecht weer? Binnen de 24 uur annuleert u de reservering kosteloos. Ontdek snel al onze te huren attracties en neem contact met ons voor uw ideale attractie.

Ook interessant:

Ballenbad hurenDisco springkasteel | Goedkope springkastelen te huur

Waarom Springking?

 Ruim assortiment
 Eigen reinigingsdienst
 Kosteloos annuleren

Hulp of advies nodig bij de planning van uw feest of event?

Vraag uw offerte aan!Bel ons voor meer informatie!

Springkasteel huren

Attractie huren

Spelletje huren