Tenten

Home » Tenten

Dometent

Pagodetent

Stertenten

Vloer

Verwarming

Van een tuinfeestje tot events, Springking is uw partner voor de verhuur van feesttenten. Of het nu over een budgetvriendelijke overkapping gaat voor een lastminute tuinfeestje of de eyecatcher voor uw event of feest: u bent bij Springking aan het juiste adres. Ontdek snel de mogelijkheden van onze tentenverhuur in de provincie Antwerpen.

Welke tenten vindt u bij onze verhuur van feesttenten?

Door de juiste tent te gebruiken voor uw feest, zal u meteen al een aangename sfeer creëren. Uiteraard dient een tent niet enkel voor het zicht en de gezelligheid, maar ook voor uw gasten te beschermen tegen zon en regen. Als tentenverhuur in de provincie Antwerpen helpen we u graag bij het maken van een juiste keuze. U kan bij ons terecht voor het huren van een:

Tentenverhuur in de provincie Antwerpen die u van alle nodige extra’s voorziet

Als feesttenten verhuur bieden we u graag een uitgebreide oplossing aan voor uw feest. Wilt u graag dat er gedanst wordt op uw evenement of komt de tent op een oneffen ondervlak te staan? Dan bieden we als tentenverhuur in de provincie Antwerpen u graag de mogelijkheid om een vloer te huren. Deze huurt u per vierkante meter. Naast de verhuur van tenten en vloeren kunt u bij ons ook terecht voor de nodige verwarming en attracties voor de kinderen, zoals een springkasteel of stormbaan.

Ontdek onze prijzen

Al de prijzen voor de verhuur van tenten zijn inclusief btw, levering en plaatsing. Dit geldt alleen wanneer het binnen een straal van 20km rondom ons magazijn te Hulshout is. Hou er wel rekening mee dat de plaats van levering goed bereikbaar moet zijn. Indien we alle materialen verder dan 15m moeten dragen, zal hiervoor een meerprijs worden aangerekend. Dit is rekening houdend met werkuren en de afstand tussen het voertuig waar we mee leveren en de plaats waar de tent moet komen. Voor verdere afstanden maken we graag een vrijblijvende offerte. Dus aarzel niet om al een mailtje te sturen naar info@springking.be voor al uw vragen inzake onze feesttenten verhuur in de provincie Antwerpen.

Hulp of advies nodig bij de planning van uw feest of event?

Vraag uw offerte aan!Bel ons voor meer informatie!