Tenten

Partytent

Pagodetent

Stertenten

Dometent

Vloer

Verwarming

Van een tuinfeestje tot events, wij hebben voor elke gelegenheid de geschikte tent. Of het nu over een budgetvriendelijke overkapping gaat voor een lastminute tuinfeestje of de eyecatcher voor uw event of feest dan bent u bij Het Feestkasteel – Springking aan het juiste adres.

Door de juiste tent te gebruiken voor uw feest zal u meteen al een aangename sfeer creëeren, uiteraard dient een tent niet enkel voor het zicht en de gezelligheid maar ook voor uw gasten te beschermen tegen zon en regen.

U kan bij ons terrecht voor het huren van een partytentpagodetent of viptentstarshade of stertent of een dometent of iglotent, de crossover large van creative structures.

Al onze prijzen zijn inclusief levering en plaatsing binnen een straal van 20km rondom ons magazijn te Hulshout en inclusief btw. Hou er wel rekening mee dat de plaats van levering goed bereikbaar moet zijn, indien we alle materialen verder dan 15m moeten dragen zal hiervoor een meerprijs worden aangerekend rekening houdend met werkuren en de afstand tussen het voertuig waar we mee leveren en de plaats waar de tent moet komen. Voor verdere afstanden maken we graag een vrijblijvende offerte, dus aarzel niet een mailtje te sturen naar info@springking.be.

Hulp of advies nodig bij de planning van uw feest of event?

Vraag uw offerte aan!Bel ons voor meer informatie!